Akcija

For The Emperor (2014)

Klađenje na raznorazne sportove, posebice nogomet, je kod nas postalo poprilično popularno unazad 10-ak (i više) godina. Svi su mislili da će se obogatiti preko noći te da i nije neki problme zaraditi lovu na kladionici. Pa tako sam i ja svojevremeno učestalo posjećivao kladionice, razvijao sisteme kako bi mogao osvojiti neku paru, te u konačnici gubio svoj džeparac sve dok nisam odustao od klađenja jer sam skužio koliko sam loš u tome. Naravno, može se zaraditi na kladionici, ali za to trebaju sljedeće stvari. Prvo, treba imati sreće, što ja nisam imao. Treba actually nešto znati o sportu na koji se kladite, što samnom baš i nije slučaj jer generalno ne pratim sport. Treće, treba uložiti puno da bi se dobilo puno, a moj džeparac je tada bio mizeran pa sam uplaćivao svega 5-10 kn po listiću. I četvero ali ne i najmanje važno, ne bi bilo loše znati nekoga ko se bavi namještanjem utakmica hehe. A ja naravno ne znam nikoga.
Ali ako je suditi prema zapletu Korejskog neo-noir krimi trilera For The Emperor, možda je i bolje da ne znam nikoga iz tih krugova, samo bih se uvalio u nevolje. For The Emperor u režiji Park Sang-Jun je priča o Hwanu, bivšem profesionalnom bejzbol igraču koji se sa strane bavio namještanjem utakmica. Ali kada je izgubio sve našao se na samom dnu. Pod svoje okrilje ga je uzeo Sang-ha, hladnokrvni kriminalac stare škole i šef ilegalne organizacije koja se bavi kreditima. Hwana privuče novac i moć koju Sang uživa, i dok biva postepeno uvučen u svijet opasnog kriminala Hwan ulazi u ljubavnu vezu sa Yun-su. Ali kada ona iznenada nestane Hwan će doći do spoznaje da njegov šef Sang stoji iza tog nestanka, te će mu se odlučiti suprotstaviti.
U glavnim ulogama se pojavljuju Min-ki LeePark Sung-woong, te Tae-im Lee. Korejska premijera filma For The Emperor je zakazana za 12. lipnja 2014.

For the Emperor poster For the Emperor poster2 For the Emperor poster2 For the Emperor poster3

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Hwan (LEE Min-ki), former professional baseball player. He was involved in fixing games and left the mound after losing everything. Natural born athlete gets recruited by the private loan ring, and the young naïve man gets fascinated by their money and power. He has nothing on him but expands his territory with confidence and malice. 

Sang-ha (PARK Sung-woong) is the cold-blooded illegal organization’s boss who leads his members with loyalty and trust. He takes Hwan under his wing when is struggling and weak by bringing him into his circle of crime. And with Sang-ha’s trust he climbs up the ladder in an illegal private loan ring, Hwang-jae Capital. 

Meanwhile, he falls in love with Yun-su (LEE Tae-im) who is only worth as a business tool. Suddenly Yun-su disappears, and Hwan thinks that Sang-ha is deeply involved with her leaving. Hwan is going to start rebel against his boss Sang-ha to win his love and authority.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.