Belgija

Kidnapping Freddy Heineken (2015)

Već je postalo zamorno pričati i pisati o rebootovima i remejkovima, ali na žalost nemoguće je izbjeći tu temu u današnje vrijeme, a nažalost nećemo ju moći izbjeći ni u ovoj prilici. Razlog? E pa razlog je taj što je film koji Vam predstavljam remejk Nizozemskog filma De Heineken ontvoering aka The Heineken Kidnappin iz 2011. godine. Remejk nosi veoma sličan naslov originalu i tek je za nijansu izmijenjen, Kidnapping Freddy Heineken, a režiju filma potpisuje Daniel Alfredson, čovjek koji je režirao oba nastavka iz popularne Millenium trilogije, The Girl Who Played with Fire i The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest.
Kao što se može zaključiti iz naslova film se bavi otmicom poznatog pivskog magnata Freddya Heinekena, vlasnika pivovare Heineken. Taj nemili događaj se dogodio još 1983. godine, a film se fokusira na skupinu ljudi koji su isplanirali izveli tu odvažnu otmicu koja se u konačnici premetnula u jedan od najvećih i najpoznatijih zločina u Nizozemskoj povijesti.
Remejk je snimljen u ko-produkciji Nizozemske, Belgije, Velike Britanije i SAD-a. U originalu je Heinekena odigrao Rutger Hauer, a u remejku ga je zamijenio Anthony Hopkins. Ostatak glumasčke ekipe čini također nekoliko zanimljivih i poznatih imena. Tu su još Sam WorthingtonJim SturgessRyan Kwanten, te Jemima WestDavid DencikBilly SlaughterEric Godon, te još neki. Malezijska premijera ovoga remejka će se održati čak 08. siječnja 2015., dok će u velikoj britaniji film biti prikazan 12. ožujka 2015., a u nizozemskoj svega nekoliko dana kasnije, 26. ožujka.

kinopoisk.ru Kidnapping Freddy Heineken poster2 Kidnapping Freddy Heineken poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

The inside story of the planning, execution, rousing aftermath and ultimate downfall of the kidnappers of beer tycoon Alfred “Freddy” Heineken, which resulted in the largest ransom ever paid for an individual. |

SLIKE

1 2 h1 h2 h3 h4 h5

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.