Akcija

The Borderland (2012)

Bey Logan, rodom britanac iz Stamforda je veliki ljubitelj azijskih borilačkih filmova i borilačkih vještina, te veliki poznavatelj i stručnjak za Azijsku i HK kinematografiju. Sredinom 90-ih se odselio u Hong Kong gdje je radio u produkcijskim studijima Media Asia Group i Emperor Multimedia Group. Čovjek je također napisao nekoliko scenarija ja filmove (npr. The MedallionGen-X Cops), a obzirom na svoju stručnost i poznavanje azijske kinematografije, podijelio je svoje znanje sa drugima kao komentator na mnogobrojnim DVD izdanja azijskih filmova od strane kompanija kao što su Hong Kong Legends, Cine Asia ili Dragon Dinasty. Uz sve to Bey je također i producirao nekoliko niskobudžetnih akcijskih/boričakih filmova kao npr. The Twins EffectDragon HeatThe Blood Bond, itd. Jedan od naslova koje je Bey producirao je i Francuski niskobudžetni akcijski triler The Borderland redatelja i scenarista Mathieua Weschlera.
The Borderland je priča o Gabrijelu, lovcu na glave kojega pošalju na misiju u blizini granice sa Sjevernom Korejom. Njegov zadatak je da pronađe britanskoga tajnog agenta koji je nedavno nestao. Kada Gabrijel napokon stigne na zadanu lokaciju, sazna da su mnoge žene iz okolice također nestale, a ubrzo će se i sam naći otet od strane sjeverno-korejske vojske. Zatočen duboko u bunkeru, Gabrijel će morati iskoristit sve svoje vještine kako bi izvukao živu glavu i probio se iz bunkera.
Neki film opsuju kao Die Hard u kombinaciji sa Racijom, te napominju kako je film krcat akcijskim scenama. Glavnu ulogu igra Sedina Balde, peterostruki šampion u karateu koji je do sada uglavnom igrao manje, sporedne uloge te radio kao kaskader (npr Casino Royale , Hitman i Punisher: War Zone. Osim njega u filmu još igraju Richard SammelJared RobinsenMichael ChanSabine CrossenSerge Crozon-CazinJames Gerard, a jednu sporednu ulogu ima i sam producent filma, Logan. The Borderland datira još iz 2012. godine ali tek će se 18. kolovoza 2014. pojaviti na DVD-u u Velikoj Britaniji. Do kraja godine film trebao izaći i u Americi, također direktno na DVD-u.

The Borderland poster The Borderland poster1 The Borderland poster2 The Borderland poster3

IMDB

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Gabriel, a bounty hunter is sent, for a mission close to the North Korean border. He must find a British secret service agent who recently disappeared. Once there, he finds out that many Chinese women are also reported missing.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.