Drama

The Girl Is in Trouble (2015)

Spike Lee je oduvijek slovio kao kompliciran, kontroverzan i beskompromisan redatelj, zagovornik crnačkih prava koji se često na ekranu ali i van njega bavio temom rasne netrpeljivosti i time izazivao negodovanje pojedinaca. Pa iako je Lee u zadnjih 10-ak godina snimio popriličan broj filmova, neki značajniji i zvučniji naslov nije imao još od 2006. i filma Inside Man koji je bio i veliki hit. Doduše bio je tu i Oldboy, remake istoimenoga hvaljenog Korejskoga filma s kojim je Lee takoreći “usro motku” i još više zakopao svoju posustalu karijeru.
Ali osim što režira Lee također i producira, a za karijere je (do sada) producirao oko 60-ak naslova. Jedan od tih naslova je nezavisna krimi triler drama The Girl Is in Trouble redatelja i ko-scenarista Juliusa Onaha. Kao što već očito možete zaključiti iz samog naslova, The Girl Is in Trouble je priča o djevojci koja se nađe u velikoj nevolji. Ali to naravno je sve. U cijelu priču se uplete i momak pod imenom August koji nakon što noć provede sa misterioznom ljepoticom Signe, na njezinom mobitelu pronalazi dokaze ubojstva koje uključuje opasnog lokalnog dilera i milijunaševog sina. Očajan zbog besparice u kojoj se nalazi, on mora odlučiti hoće li ucjenjivati ubojicu ili pomoći djevojci da se izvuče iz opasne situacije u kojoj se našla.
U glavnim ulogama su Columbus ShortAlicja BachledaMiriam ColonPaz de la HuertaMike Starr, te Jesse Spencer kojega pamtimo po ulozi Chasea u popularnoj TV seriji “House M.D.”, i Wilmer Valderrama koji se pak proslavio ulogom Feza u TV seriji “That ’70s Show”. Kino i VOD premijera filma The Girl Is in Trouble se održala 03. travnja 2015.

The Girl Is in Trouble poster The Girl Is in Trouble poster2 The Girl Is in Trouble poster3

IMDB

TRAILER

RADNJA

After spending the night with a mysterious woman, a down on his luck DJ discovers evidence of a murder involving a dangerous drug dealer and a billionaire’s son. Desperate for money, he must decide whether to blackmail the killer or help the girl out of escalating troubles.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.