Akcija

Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (2016)

Bigfoot je uz Čudovište iz Loch Nessa i Jetija još jedno misteriozno biće o kojem se pričaju legende, ali ga zapravo nitko nikada nije vidio, jer (vrlo vjerojatno) ne postoji. Postoje tek neke sumnjive fotografije i video snimke loše kvalitete, ali ništa što bi uistinu dokazalo njegovo postojanje. Ali to zato nije spriječilo mnogobrojne filmaše da se Bigfootom posluže kao inspiracijom za svoje filmove. A jedan od tih filmaša je i redatelj debitant Patrick Magee, koji se odlučio pozabaviti legendom o Bigfootu u nezavisnom hororu Primal Rage: The Legend of Oh-Mah kojega je također producirao te napisao zajedno sa Jay Lee-em.
Primal Rage donosi priču o mladom paru čiji životi se pretvore u noćnu moru kada vozeći se kroz Pacific Northwest slučajno udare nekog prolaznika. Ubrzo će biti prisiljeni suočiti se opakom prirodom, neprijatnim mještanima i monstruoznim stvorenjem koje Indijanci nazivaju  Oh-Mah.
Patrick Magee je inače do sada radio kao stručnjak za specijalne efekte i makeup artist na mnogobrojnim poznatim naslovima kao što su Spider-ManAVP: Alien vs. PredatorDark Ride, te Men in Black 3, pa je za očekivati da će ako ništa drugo, specijalni efekti i protetika biti na visokoj razini u ovom filmu. U glavnim ulogama su redom Casey GagliardiAndrew Joseph MontgomeryEloy CasadosJustin RainMarshal HiltonShannon Malone, te još mnogi drugi. Još nije poznato kada će Primal Rage izaći na DVD-u i Blu Ray-u, ili VOD platformama, ali za očekivati je da će se to dogoditi u prvoj polovici 2017.

primal-rage-the-legend-of-oh-mah-poster


IMDB

Official Facebook Page

A newly reunited young couple’s drive through the Pacific Northwest turns into a nightmare as they are forced to face nature, unsavory locals, and a monstrous creature, known to the Native Americans as Oh-Mah.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.