Akcija

The Marine 5: Battleground (2017)

Postoje mnogobrojni filmovi koje su gotovo podjednako obožavali kritičari i publika, ali koji iz nekog razloga nikada nisu dobili nastavak, iako baš nitko od spomenutih ne bi imao ništa protiv toga. Primjerice, jedan od takvih naslova novijeg datuma je prošlogodišnji The Nice Guys! Hvale na na sve strane, ali eto, nije zaradio i vrlo vjerojatno nikada neće dobiti nastavak, iako ga mnogi vjerujem priželjkuju. A onda s druge strane, imamo tu i niskobudžetnu DTV frašizu pod zajedničkim imenom The Marine, koja ove godine dobiva eto već svoj peti film – The Marine 5: Battleground! Da se razumijemo, manje-više svi Marine filmovi su sasvim solidna niskobudžetna B-movie zabava, ništa više i ništa manje od toga. Ali opet, fascinantno  da jedan priglupi akcić iz 2006. godine, koji čak i nije ostvario neku impresivnu zaradu (na uloženih 20 milijuna $ zaradio samo 22 milijuna $ u cijelom svijetu), dobiva eto već četvrti nastavak!
Bilo kako bilo, režiju ovog niskobudetnog DTV akcijskog trilera potpisuje James Nunn (režirao iznimno zabavan prošlogodišnji akcić Eliminators), a radnja ovog nastavka ponovno prati bivšeg marinca Jakea Cartera. Carter je u među vremenu počeo raditi za EMT, te jedne večere izađe na teren nakon poziva u pomoć. Kada stigne na lokaciju sa koje je poziv stigao, priskočiti u pomoć djevojci koja se našla na meti opasne bande bajkera koji ih svom silom žele uhvatiti.
WWE šampion Mike ‘The Miz’ Mizanin ponavlja svoju ulogu iz prethodna dva filma, a društvo mu pravi još nekoliko WWE superzvijezda kao što su Maryse Mizanin (inače njegova supruga u privatnom životu), Anna Van HooftTrinity FatuHeath MillerTaylor Rotunda, te Joe Hennig, kao i mnogi drugi. The Marine 5: Battleground izlazi direktno na DVD i Blu ray sredinom 2017. godine.

marine-5

 


IMDB

While working as an EMT back stateside Jake Carter after responding to a distress call, finds himself caught up protecting a person of interest from a biker gang ruthlessly hunting them down.

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.