Akcija

Prokleti pas aka The Fucking Dog (2017)

Akcijske komedije baš i nisu uobičajene za ovo (filmsko) podneblje. Ako se ne varam, mislim da u Hrvatskoj do sada nije snimljena baš ni jedna akcijska komedija. OK, OK…možda se Posljednja volja sa Visnjićem može okarakterizirati kao akcijska komedija, ali s druge strane, možda je bolje da taj film uopće ne spominjemo…ikad…više! Stoga, ako izuzmemo to filmsko (ne)djelo, osobno ne znam ni za jednu drugu hrvatsku akcijsku komediju.
S druge strane, srpski filmaši su žanrovski malo slobodniji, pa se vole okušati u raznoraznim žanrovima. Pa su se tako okušali i u akcijskoj komediji! Točnije, u tome se okušao redatelj i scenarist Dragan Pesikan, koji stoji iza srpske akcijske komedije Prokleti Pas.
Prokleti Pas donosi priču o Aleksandri, Jovani, Mariji, jednom psu pod imenom FBI, i opasnoj kriminalnoj bandi koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Kao što se može zaključiti iz samog naslova, spomenuti pas će biti izvor mnogih nevolja, kako za djevojke, tako i za Sergeja i njegovu bandu.
Film je snimljen sa budžetom od svega 500 tisuća €, a u glavnim ulogama su Srđan ‘Žika’ TodorovićNina SeničarJelena GalovićMaja LukićIgor PervićIvan JevtovićMiloš VlalukinMilica Zarić, te još mnogi, mnogi drugi. Premijera Prokletog Psa će se održati 17. listopada 2017. u Sava Centar, a film kreće u redovnu distribuciju širom Srbije od 19 listopada.

IMDB

Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas.. Izborom jednog psa i Aleksandra i Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler.. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke…

 

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.