Akcija

The Debt Collector aka The Pay Up aka Pay Day (2018)

Jeste li se ikada našli u situaciji da ste nekome posudili novac, ili da vam je netko ostao dužan zbog nečega, i nikako da vam vrati/da te pare, pa ste bili primorani “utjerivati dugove”? Ja sam se nažalost našao u takvoj situaciji, i to u nekoliko navrata kada sam morao naplatiti honorare za poslove koje sam odradio. Ali na sreću, nikada se nisam morao poslužiti “drastičnim” (čitaj nasilnim) mjerama prilikom “utjerivanja dugova”. Ali drastičnim (čitaj nasilnim) mjerama će se morati poslužiti junaci nezavisne akcijske komedije The Debt Collector redatelja i ko-scenarista Jessea V. Johnsona.
The Debt Collector je priča o Frenchu, fajteru koji vodi malu borilačku dvoranu gdje trenira mlade i perspektivne borce. Ali kako već neko vrijeme nije u mogućnosti plaćati račune, odluči raditi kao utjerivač dugova za zloglasnog kriminalca Big Tommya. French i njegov novi partner Stue će zajedno ganjati raznorazne kriminalce i propalice koji duguju lovu opasnom Tommyu, ali kada se nađu za petama Irca koji krije opasnu tajnu, njihov posao će se dodatno zakomplicirati.
U glavnim ulogama su Scott Adkins i Louis Mandylor, a tu su još Michael ParéTony ToddVladimir Kulich, te Robert Rusler. Ovo je inače treći zajednički projekt Adkinska i redatelja Johnsona koji su prethodno surađivali na filmovima Savage Dog i Accident Man, a tu je još i nadolazeći Triple Threat. The Debt Collector 26. travnja 2018. izlazi u Njemačkoj na DVD-u i Blu Ray-u, dok u SAD-u izlazi u lipnju ove godine.

IMDB

French is running a martial arts gym, training promising new fighters– but it hasn’t exactly been paying the bills. To make ends meet, he begins working for the notorious but Big Tommy, servicing various criminal outfits throughout Southern California. Working by a number scale, with #10 being a threatening, to a #1 being a full-on trip to the hospital, French and his partner Sue are in charge of chasing down any kind of criminal and low-life who owes money to their organization. Sliding through traffic from one job to another; beating, fighting, chasing and breaking bones, the job is always something new. But it’s only when French has to track down an Irish bar-keep with a secret, that he encounters anyone worth saving and he will have to question himself if he will do the right thing… for once.

  

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.