Akcija

NAJAVA – Seven pairs of Unclean aka Семь пар нечистых (2018)

Znate onu staru izreku, “neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelje”. Taj potencijali “prijatelj” vam kasnije možda zabije nož u leđa, ili ispali metak u čelo, (ili će barem pokušati to napraviti) ali u trenutku kada se obojica nađete pred zajedničkom prijetnjom, naprosto se morate osloniti jedan na drugoga. Upravo to će učiniti junaci ruske povijesne ratne drame Seven pairs of Unclean redatelja Kirilla Belevicha.
Godina je 1941., a na brodu koji prevozi zatvorenike vlada napetost zbog nestrpljivosti između zatvorenika i čuvara. U jednom trenutku ta netrpeljivost eskalira u pobunu, ali sve se promjeni kada se na horizontu pojavi zajednički neprijatelj.
U glavnim ulogama su Yuriy Borisov, Marie Vorozhi, Timofey TribuntsevMikhail EvlanovAleksandr Vershinin, te još mnogi drugi. Ruska premijera ovoga filma će se održati 6. prosinca 2018.

1941., a ship transports prisoners. A fear of a riot on the open sea is always present, because of the hatred between the prisoners and the guards. Unfortunately, because of too much hate in tight spaces, hatred overwhelms people and a riot starts on the ship. But everything changes when a common enemy appears.

1 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.