Akcija

NAJAVA – The Wheel (2019)

Zahvaljujući svojim rukama i svojim nogama, te naravno svom umu koji upravlja tim udovima, mi ljudi možemo postići i napraviti mnogo toga. Popeti se na najvišu planinu, preplivati rijeku, izgraditi sve i svašta. Na žalost, nemaju baš svi te mogućnosti, te postoje mnogi među nama koji su na ovaj ili onaj način izgubili neki ud, ili čak ostali paralizirani, i vjerojatno bi dali sve i svašta kako bi opet bili potpuni. Na žalost, to u današnje vrijeme još uvijek nije (u potpunost) moguće, unatoč raznoraznim protezama i pomagalima. Ali tko zna, možda to bude moguće u budućnosti, kao primjerice u niskobudžetnom Australskom akcijskom SF-u The Wheel redatelja Deea McLachlana. No, glavni junak će itekako “platiti cijenu” toga…
Radnja ovoga filma je smještena u blisku budućnost, gdje pratimo Matta Millsa, paraplegičnog zatvorenika. Kada Mills upozna “upravni odbor” kompanije Satoshi-Telefair Industries, ukaže mu se prilika da ponovno prohoda. Mills se dobrovoljno pridruži njihovom programu. Nakon što mu ubrizgaju nanomaterijal, Mills uistinu prohoda, ali ubrzo postane dio eksperimentalnog programa – The Wheel – gdje će biti primoran da se bori za goli život. Ekspriment je osmišljen da ga ubije, ali Mills želi živjeti, i učinit će sve u svojoj moći da u tome i uspije, i da se vrati svojoj kćerki.
U glavnim ulogama su Jackson Gallagher, Kendal Rae, Belinda McClory, Christopher Kirby, Ben Steel, Victoria Liu, Edwina Royce, te David Arquette. Australska premijera ovoga filma se održali 02. rujna 2019., a 02. listopada filma izlazi i na DVD-u.

IMDB

Official site

Official Facebook Page

Sometime in the near future, paraplegic prison inmate Matt Mills meets “The Board” of Satoshi-Telefair Industries, who thank him for joining the Program. Under pressure and with a promise to make him walk again, Mills agrees to volunteer. He is injected with a synthetic nanomaterial and suffocated, only to wake up with restored use of his legs, yet alone in a steel cell in the first spoke of an experimental apparatus – The Wheel. A series of assailants inflict a multitude of damage to Mills’ body and torment his mind, yet the synthetic nanomaterial not only restores his damaged organs, it re-engineers his strength. The experiment might be designed to kill, but Mills is determined to survive – and get back to his daughter before The Board finds her first.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.