Akcija

NAJAVA – The Debt Collector 2 aka Debt Collectors (2020)

Jeste ikada posudili novce od nekoga, a da vam nije blizak frend ili član obitelji?! Ili ne daj Bože digli kredit! Ako ste se našli u toj situaciji da ste posudili novac ili digli kredit, onda znate da to stavlja popriličan teret, obvezu, ali i stres na vaša leđa! Bilo da je riječ o banci ili kamataru, na vama je da pod svaku cijenu vraćate te novce, iz mjeseca u mjesec, a ponekad i u cijelosti, u protivnom ste, da prostite, najebali, ovako ili onako. Ipak, sve dok vam se na vratima ne pojave utjerivači dugova, možete se smatrati sretnicima,. No, pojedini junaci nezavisne akcijske triler komedije The Debt Collector 2 redatelja i ko-scenarista Jesse V. Johnsona baš i neće biti te sreće kada im se na vratima pojave Frenchy i Sue!
The Debt Collector 2 je nastavak filma The Debt Collector iz 2018. godine, kojega je također režirao Johnson, a donosi priču o Frenchyu i Sueu, utjerivačima dugova koji lome kosti i razbijaju lubanje kako bi utjerali dugove za svog šefa Tommya. Posao ih odvede u Las Vegas gdje trebaju izvršiti naplatu od korumpirane vlasnice kockarnice, koja je Sue-ova bivša ljubavnica. U međuvremenu, zloglasni diler kreće u ratnu pohod s namjerom da ubije Frenchya i Suea kako bi se osvetio za bratovu smrt. Suočavajući se s opasnošću sa svih strana, par utjerivača dugova neće imati drugog izbora osim da probije svoj izlaz iz eksplozivno opasne situacije kako god znaju i umiju.
Oni koji su gledali originalni film znaju da tu nije ostalo puno mjesta za nastavak, no film je bio hit na VOD platformama, pa je nastavak vrlo brzo dobio zeleno svijetlo od producenata. Scott Adkins i Louis Mandylor ponavljaju svoje uloge iz prvog filma, Frenchya i Suea, a osim njih se vraća i Vladimir Kulich. Od nove ekipe tu su Mayling Ng, Demitra Sealy, Cuete Yeska, Josef Cannon, Mike Maolucci, te još mnogi drugi. The Debt Collector 2 izlazi na DVD-u i VOD platformama 29. svibnja 2020. 

IMDB

Debt collectors French and Sue get to work doing what they do best – cracking skulls and breaking bones – as they chase down the various lowlifes who owe money to their boss, Tommy. They’re summoned to Las Vegas to collect from a dirty casino owner, who happens to be a vicious ex-lover of Sue’s. Meanwhile, a notorious drug kingpin is on the warpath to kill French and Sue to avenge his brother’s death. Facing danger from all angles, the pair will have no other choice but to fight their way out of an explosively dangerous situation.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.