Akcija

NAJAVA – Force of Nature (2020)

Od kako je 2016. filmom Hacksaw Ridge ponovno osvojio Hollywood i “vratio se iz progonstva” gdje je završio zbog svojih pijanih ispada i anti-židovskih komentara, Mel Gibson je imao jedan poprilično dobar, pa usudio bih se reći i izvrstan niz kvalitetnih filmskih naslova (naravno, ne računajući Daddy’s Home 2) koji čine Blood Father, Dragged Across Concrete, te The Professor and the Madman. A u najavi ima još nekoliko također zanimljivih naslova. Jedan od tih naslova je i nezavisna akcijska triler drama Force of Nature redatelja Michaela Polisha.
Radnja ovoga filma je smještena usred razornog uragana 5-e kategorije, gdje pratimo mladog policajca Cardilloa koji zajedno sa partnericom provjerava zgrade kako bi evakuirao stanare koji su možda ostali.Tom prilikom naleti na doktoricu Troy i njezinom oca Raya, umirovljenog detektiva koji se unatoč životnoj opasnosti ne želi maknuti iz svog stana. Ali situacija će ubrzo postati još gora kada u zgradu upadne skuoina naoružanih pljačkaša u potrazi za 55 milijuna $! Cardillo, ray i Troy će morati udružiti snage kako bi preživjeli.
Film je snimljen sa budžetom od 23 milijuna $, a osim Gibsona, u filmu još glume Kate Bosworth, Emile Hirsch, David Zayas, Stephanie Cayo, William Catlett, Tyler Jon Olson, te još mnogi drugi. Force of Nature izlazi 30. lipnja na VOD platformama, te na DVD-u i Blu Ray-u.

IMDB

During a violent category 5 hurricane, a disgraced cop, Cardillo races to evacuate an apartment building when he comes across Dr. Troy, and her retired detective father Ray . When a murderous gang of thieves arrives to rob a wealthy tenant, they must join forces to battle the criminals and escape with their lives before the entire city is deep underwater.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.