Akcija

NAJAVA – #Alive aka #Saraitda (2020)

Taman kad smo pomislili da se zombie (pod)žanr napokon ispuhao i postao stvar prošlosti nakon cijelog niza raznoraznih zombie hororaca kojima su nas zatrpavali zadnjih 10-ak godina, evo ti Korejanaca sa jednim od ponajboljih zombie filmova, Train to Busan. No, nisu stali na tome, pa ove godine izlazi i nastavak, Peninsula aka Train to Busan 2, a tu je još jedan korejski zombie film o kojem ću napisati par redaka, horor drama #Alive redatelja i ko-scenarista Il Choa.
#Alive prati jednog mladića koji se budi u svom stanu i ubrzo saznaje da se gradom proširio nepoznati virus zbog čega je čitav grad u kaosu, a preživjeli bježe pred hordama krvožednih zombija. Mladić ostane sam samcat izoliran u svom stanu.
Ako ćemo iskreno, ovako na prvu i ne zvuči kao nešto novo i neviđeno. Ali to su korejanci, i već smo se osvjedočili da oni mogu čuda napraviti iz već prožvakanih tema, pa nas #Alive itekako može iznenaditi! U glavnim ulogama su Ah-In Yoo, Shin-Hye Park, Hyun-Wook Lee, te Chae Kyung Lee. Korejska premijera bi se trebala održati 24. lipnja.

IMDB

The rapid spread of an unknown infection has left an entire city in ungovernable chaos, but one survivor remains alive in isolation. It is his story.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.