Akcija

NAJAVA – I Am Vengeance: Retaliation (2020)

Da vas pitam, tko je od vas gledao film I am Vengeance iz 2018.? Vjerujem da će mnogi od vas reći da ne samo da nisu gledali spomenuti film, već nisu nikad ni čuli za isti. S druge strane, ako vas pitam tko je gledao film The Nice Guys, vjerujem da će mnogi reći kako su gledali spomenuti film, i kako je taj film izvrstan. Pa ipak…The Nice Guys nije dobio nastavak (niti će ga ikada dobiti), a I am Vengeance je! Pa stoga, evo nekoliko kratkih crtica o tom nastavku.
Riječ je naime o nezavisnom britanskom akcijskom trileru I Am Vengeance: Retaliation redatelja i scenarista Rossa Boyaska, koji je ujedno režirao i napisao i prvi film. Radnja ovog nastavka ponovno prati Johna Golda, bivšeg specijalca kojem se pruži prilika da uhvati Seana Teaguea – svog bivšeg suborca i kolegu koji je izdao svoj tim na posljednjoj misiji u Istočnoj Europi. No, to baš i neće biti tako jednostavan zadatak jer uz Teaguea je tim opasnih ubojica.
U glavnoj ulozi je ponovno Stu Bennett, bivši hrvač koji se premetnuo u “glumce”. A osim njega tu je  Vinnie Jones, koji naravno igra glavnog negativca, dok ostatak glumačke ekipe čine Lee Charles, Katrina Durden, Jessica-Jane Stafford, Joe Egan, Josh Myers, te još mnogi drugi. I Am Vengeance: Retaliation izlazi na DVD-u i VOD platformama 19. lipnja.

IMDB

Former special-forces soldier John Gold is given the opportunity to bring Sean Teague – the man who betrayed his team on their final mission in Eastern Europe several years ago – to justice. Gold would cheerfully see Teague dead, but he is convinced to help transport him to a military prison to pay for his crimes. Along the way, Gold will have to fight off Teague’s team who are attempting to extract him, as well as a sniper seemingly hell-bent on killing Teague before he can be secured.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.