Australija

NAJAVA – Rams (2020)

Poslovica kaže, “složna braća kuću grade”! No, ta poslovica ima i nastavak koji kaže “a nesložna je razgrađuju (ili razaraju)”. Iako, postoji još jedna verzija te poslovice koja kaže “složna braća kuću grade, a nesložna dvije”. No, za braća iz Australske komične drame Rams redatelja Jeremya Simsa definitivno vrijedi ova prva verzija.
Priča ovoga filma prati dvojicu otuđenih braće koji žive na susjednim farmama, ali nisu razgovarali međusobno već 40 godina. No, braća će biti prisiljena da zakopaju ratnu sjekiru i pronađu način da zajedno spasu svoje stado ovaca i nasljedstvo svoje obitelji kada se njihove ovce i njihov mali grad nađu u opasnosti.
Ako vam se kojim slučajem čini da ste već čuli za ovaj film, ili ga čak možda i gledali…ne niste ludi, već je to zato jer je ovo remake Islandskog filma Rams iz 2015.! U glavnim ulogama su Sam Neill i Michael Caton, dok ostatak glumačke ekipe čine Miranda Richardson, Asher Keddie, Hayley McElhinney, Wayne Blair, Travis McMahon, te još mnogi drugi. Još nije poznato kada će ovaj film biti premijerno prikazan, ali za očekivati je da će to biti u narednim mjesecima. U međuvremenu, preporučam da pogledate originalni Islandski filma.

IMDB

Story of two estranged bothers who live on adjoining farms who haven’t spoken to each other in 40 years. The brothers are forced to find a way to work together to save their flock and their family’s legacy when their sheep and their small town are threatened.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.