Akcija

The Marine 4: Moving Target (2015)

Postoje mnogobrojni filmovi koje su podjednako obožavali kritičari i publika, primjerice The IncrediblesMinority ReportTrue LiesDistrict 9, Unbreakable, ili pak još uvijek aktualni Dredd, a koji iz nekog razloga nikada nisu dobili (i vjerojatno neće dobiti) nastavak iako su mnogi fanovi spomenutih naslova to očekivali. Zamislite kako će samo ogorčeni fanovi spomenutog Dredda  koji se već dvije godine nadaju nastavku kojeg očito neće biti, reagirati kada čuju da tamo neki srednjebudžetni B akcić The Marine koji nije ni zaradio nešto previše niti su ga pretjerano gotovili kritičari i publika, ovih dana dobiva već četvrti nastavak!!
Da dobro ste pročitali, stiže nam The Marine 4: Moving Target, četvrti nastavak serijala koji je sasvim slučajno započeo 2006. godine. Doduše valja spomenuti kako su svi nastavci, uključujući i ovaj, bili isključivo DTV produkcije, što će reći da je riječ o niskobudžetnim naslovima namijenjenima isključivo za DVD/VOD i Blu Ray tržište. Iza kompletnog serijala stoji kompanija WWE Studios kojoj ovi filmovi ubiti služe za promociju njihovih hrvačkih zvijezda, a pa je tako do sada u svakom nastavku glavnu ulogu igrala druga osoba. Odnosno u svakom filmu se pojavi novi hrvač (aka kečer). U prvom je to bio John Cena, u dvojci je to bio Ted DiBiase Jr., a u trojci Mike ‘The Miz’ Mizanin. A po prvi puta u povijesti tog serijala, The Miz će se vratiti ulozi marinca i u ovom filmu.
Režiju ovog nastavka potpisuje William Kaufman (također redatelj filmova kao što su Daylight’s EndSinners & Saints i One In The Chamber), a marinca Jacka Cartera ovaj puta pratimo na njegovom zadatku da zaštiti “vrijedni paket”, tj. lijepu svjedokinju koja namjerava razotkriti korumpiranog poduzetnika koji surađuje sa ministarstvom obrane. Ali poduzetnik je unajmio tim teško naoružanih plaćenika da ubiju svjedokinju, zajedno sa svima koji će joj se u tom trenutku naći u blizini. Kada mu kolege poginu, Jack Carter će morati sam-samcat srediti tim okrutnih plaćenika jer na kraju krajeva, on je marinac!
Film je snimljen sa budžetom od svega 1,95 milijuna $, a osim spomenutog “The Minza” u filmu još igraju Paul McGillionMelissa RoxburghMatthew MacCaullCurtis CaravaggioJosh BlackerFraser AitchesonPrimo Allon, te Danielle Moinet, prva kečerica koja će se pojaviti u nekom filmu WWE studija. The Marine 4: Moving Target izlazi na DVD-u i Blu Ray-u 21. travnja 2015.

TheMarine4 TheMarine42

IMDB

TEASER TRAILER1

 

TEASER TRAILER2

 

RADNJA

Jake Carter is assigned to protect a “high-value package,” a beautiful whistleblower trying to expose a corrupt military defense contractor. But a heavily armed team of mercenaries has been hired to kill her, along with anyone who gets in their way, and it’s going to take a fearless one-man fighting machine to stop them.

SLIKE

0 1 2 3 4 5

1 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.