Gangsteri, Kriminalci, Lopovi, Manijaci

Vier gegen die Bank (2016)

Mnogi teže ka tome da uspiju u Hollywoodu! Filmaši iz cijeloga svijeta, bilo da je riječ o glumcima, scenaristima ili pak redateljima, svojski se trude istaknuti nekako, nečime, ne bili na taj način otvorili vrata Hollywooda! Većini to ipak ne pođe za rukom, no nekima uspije. Jedan od tih kojemu je Hollywood svojevremeno širom otvorio vrata je (bio) i Njemački redatelj Wolfgang Petersen, potpisnik mnogobrojnih poznatih naslova kao što su Das BootEnemy MineIn the Line of FireOutbreakAir Force OneThe Perfect StormTroy, itd. No, od njegovog posljednjeg filma, remakea Poseidon, prošlo je ravno 10 godina, i činilo se kao da je čovjek propao u zemlju! No, nakon te dugogodišnje pauze Petersen se napokon ponovno vraća u redateljsku stolicu, i to kako bi režirao Njemačku krimi komediju Vier gegen die Bank!
Vier gegen die Bank je priča o četiri muškarca, ostarjelom boksaču Chris, ekscentričnom Maxu koji se bavi marketingom i ima problema sa ispadima bijesa, zatim propalom glumcu Peteru, te investicijskom savjetniku Tobiasu. Njih četvorica udruže snage kada saznaju da su izgubili svoje ušteđevine zbog nesmotrenih poteza beskrupuloznog direktora njihove banke. Oni se stoga odluče osvetiti i opljačkati tu banku, te tako povratiti svoje izgubljeno bogatstvo.
U glavnim ulogama su Til SchweigerMatthias SchweighöferMichael HerbigJan Josef LiefersAntje TraueAlexandra Maria LaraJasmin LordChris Theisinger, te još mnogi drugi. Njemačka premijera filma Vier gegen die Bank će se održati na sam Božić, 25. prosinca 2016.

3424_Main_AW2_Vier_Gegen_Die_Bank.indd

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Four men — an aging boxer (Schweiger), an eccentric adman with anger issues (Schweighoefer), a has-been actor (Liefers) and an investment advisor (Herbig) — lose their life savings due to the the actions of an unscrupulous bank director and together forge a plan to recoup their lost fortunes.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.