Akcija

Dead Shack (2017)

Izolirana kućica/koliba u šumi je kroz godine postala svojevrsni horor klišej, i često se pojavljivala kao mjesto radnje mnogobrojnih filmskih naslova. The Evil Dead (plus nastavak i remake), The Cabin in the Woods, Cabin FeverTucker and Dale vs Evil, Dog SoldiersMiseryFriday the 13th filmovi, te Død snø samo su neki od tih naslova. A toj skupini će se uskoro pridružiti i niskobudžetni Kanadski akcijski horor Dead Shack redatelja i ko-scenarista Petera Ricqa.
Naime, Dead Shack donosi priču o troje klinaca koji zajedno sa roditeljima za vikend “odsjednu” u kolibi u šumi. No ubrzo se nađu u situaciji da su primrani spašavati svoje roditelje kojima poremećeni susjed želi nahraniti svoju zombie obitelj.
Ako je suditi po traileu, očekuje nas jedan iznimno krvav film, što će zasigurno razveseliti ljubitelje gorea. U glavnim ulogama su Valerie Tian, Donavon StinsonLizzie BoysCameron AndresHannah Rochelle BurrMatthew Nelson-MahoodRaphael KepinskiGabriel LaBelle, te Lauren Holly. Dead Shack je do sada bio prikazan na Neuchatel International Fantastic Film Festivalu, Toronto After Dark Film Festivalu, te FilmQuestu gdje je film zaradio i nominacije za najboljeg sporednog glumca, te najbolju sporednu glumicu. Dead Shack kreće u redovnu distribuciju (vrlo vjerojatno na VOD platformama) u prvoj polovici 2018.

IMDB

Official Facebook Page

While staying at a run-down cabin in the woods during the weekend, three children must save their parents from the neighbor who intends to feed them to her un-dead family.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.