Nagradna Igra

NAJAVA – Tarantino: NAGRADNA IGRA! Od 23. – 27. Srpnja

Nogometno prvenstvo je iza nas, nogometaše smo dočekali kao da su prvaci (što i jesu), i sada, nakon euforije i veselja, vrijeme je da nastavimo sa svakodnevnicom. A kako bi ta svakodnevnica bila barem malo zanimljivija, i može bit uzbudljivija u narednih nekoliko dana, odlučio sam organizirati još jednu nagradnu igru na Facebook stranici Filmova s Ruba.
Nagradna igra će se održati od 23. do 27 srpnja, i tematski će, kao što se može zaključiti iz samog naslova ove najave, biti vezana uz lik i djelo Quentina Tarantina. A samim time, i nagrade…da nagrade, ne jedna, već dvije, će također imati veze sa Tarantinom. Zapravo, da budem u potpunosti iskren, nagrade i jesu uvjetovale temu nagradne igre.


1. NAGRADA

Glavna nagrada je knjiga TARANTINO: A RETROSPECTIVE Toma Shonea. Riječ je o knjizi koja se na 256 strana bavi Tarantinovom karijerom od samih početaka, tj., od njegovog najranijeg filma My Best Friend’s Birthday pa sve do njegovog (za sada) posljednjeg (kakti 8. po redu) filma, The Hateful Eight. Knjiga je na engleskom jeziku, bogato je ilustrirana, i prepuna detalja iz Tarantinove karijere. Sve dodatne informacije o knjizi možete saznati iz materijala priloženih ispod…

2. NAGRADA

Druga, a samim time i utješna nagrada, je KILL BILL PLJOSKA, koja će nekome savršeno poslužiti da utopi tugu u alkoholu zbog toga što nije osvojio glavnu nagradu. Samo umjereno.


DETALJI NAGRADNE IGRE

Kao što sam već spomenuo nekoliko redaka iznad, i kao što uostalom (također) piše u samom naslovu, nagradna igra će trajati od 23. do 27 srpnja, a nagradni zadatak će biti veoma jednostavan. Naime, kao i kod prijašnjih nagradnih igara na Filmovima s Ruba, birati ćemo najbolji film, u ovom slučaju najbolji film Quentina Tarantina. A vaš zadatak će biti da u Facebook anketi glasate za svoj omiljeni/najbolji film Quentina Tarantina, te zatim u komentarima napomenete da ste glasali i tako uđete u “bubanj” za izvlačenje. Svatko će moći glasati samo jednom i samo za jedan film, a glasanje za najbolji film će trajati od ponedjeljka 23., pa sve do četvrtka 26. u ponoć, a 27. ću obznaniti koji je film u konačnici pobijedio, te tko su dobitnici nagrada.
Što se tiče samog izvlačenja dobitnika, oko toga se “moram još dogovoriti sam sa sobom” što ću i kako ću. Naime, postoji mogućnost da će izvlačenje dobitnika biti (ponovno) odrađeno u live javljanju, ali samo ukoliko u međuvremenu uspijem riješiti problemičić koji imam sa svojim “pružateljem internetskih usluga”, ili ću (vrlo vjerojatno) izvlačenje dobitnika odraditi uz pomoć aplikacije “Random Comment Picker“. Ali o tome i još nekim detaljima ćete biti pravovaljano obaviješteni.

U svakom slučaju, budite ovdje u ponedjeljak i okušajte svoju sreću!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.