Drama

The Stranger (2014)

Eli Roth se kao redatelj široj publici prvi puta predstavio filmom Cabin Fever, a zatim se proslavio se Hostelom. Ali nakon nastavka Hostel: Part II koji je uslijedio dvije godine nakon originala, Roth je jako slabo režirao. Zapravo, do 2013. i filma The Green Inferno Roth uopće nije režirao neki dugometražni film. Ali je zato u razdoblju između Hostela 2 i “zelenog pakla” Roth dosta producirao. A jedan od projekata iz njegove produkcije je i Čileanski misteriozni horror triler The Stranger redatelja i scenarista Guillermoa Amoedoa.
The Stranger je tajanstvena priča o misterioznom strancu koji dođe u maleni gradić koji se nalazi “bogu iza nogu” kako bi tako iskorijenio vrlo opasnu i smrtonosnu bolest.
U glavnim ulogama se pojavljuju Lorenza IzzoAriel LevyAaron BurnsLuis GneccoCristobal Tapia MonttEric KleinsteuberAlessandra Guerzoni, i mnogi drugi. The Stranger će premijeru imati 19. rujna 2014. na Fantastic Festu, a zatim će u listopadu 2014. biti prikazan i na Sitges Film Festivalu. U službenu distribuciju će najvjerojatnije krenuti početkom naredne godine.

The Stranger poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A mysterious man arrives at a small town at the end of the world to eradicate a very dangerous disease.

SLIKE

1 2 3 4

2 replies »

    • Hmmm a ne znam…ja osobno nisam stekao taj dojam. Zapravo, pojma nemam iz trailera o čemu je tu konkretno riječ hehe…ali tko će ga znat, možda ima nešto i u ovom tvojoj teoriji hehe…vidjet ćemo…

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.